Семейни фотосесии

Поканете вашите близки на разходка в парка или избрана от Вас локация и им подарете любов, към която ще могат да се завръщат всеки ден – семейна фотосесия от нас.

В семейните фотосесии могат да участват членовете на едно семейство. Желателно е децата и родителите да бъдат облечени с тоалета, който са приготвили за снимките, но можете да донесете и допълнителен сет дрехи за смяна. Моля носете с Вас и комплект чисти обувки, ако снимките са в студиото. Може да бъдете заснети на тематичен декор, който е изграден (според месеца-празника), на изчистен фон или на специално изготвен сет, който предварително сме коментирали.

Нека да оставим един прекрасен спомен на Вас и любимите ви хора. Прекрасно е, когато имате възможността да видите след време емоцията, красотата и момента от заснемането.

Кадри/Цени:

Стандартна сесия – 15 кадъра в студио /на открито/60-70 мин./ – 150 лв.

Макси сесия – 20 кадъра студио /на открито/70-80 мин./ – 180 лв.

Макси сесия – 25 кадъра студио /на открито/90-100 мин./ – 210 лв.

Мега сесия – 30 кадъра в студио/ на открито /80-120 мин./ 240 лв.

*ако сте си избрали и платили за посочен пакет, но при избора на снимки си харесате още кадри- всеки един допълнителен кадър е на стойност 9 лв./бр.

Условия на сесията:

Времетраене на фотосесията – до 60-70 минути;

Снимките се правят в удобно за Вас и за фотографа време, необходима е предварителна резервация;

Кадрите, които се получават (в зависимост) от избрания пакет се предоставят в дигитален вариант, обработени- във формат за печат.

*НЕОБРАБОТЕНИ кадри НЕ се предоставят!

Обработените кадри се предават САМО в дигитален вариант в цветен профил sRGB (Стандартно цветово пространство по подразбиране за Интернет) Не се предоставят разпечатани на фото хартия!

Имате възможността да закупите и подарък “Ваучер”, с който да зарадвате Ваш близък човек. Нека празникът да се превърне в един мил спомен и уловен момент.

Адрес и контакти:

 
Запазване на час може да направите на:
телефон: 0890517980 
facebook.com/bellas.photo.official
instagram.com/bellas.photo.official
ВАЖНО: При запазване на час е необходимо заплащане от минимална сума 50лв. Могдат да бъдат платени както по банков път, така и на място в студиото в брой.
За Вашия комфорт и безопасност Ви информирам, че са взети всички необходими мерки за дезинфекция и предпазване от COVID-19.