Smash Cake

"Smash Cake" фотосесия

Cake Smash фотографията е тенденция, която започва в САЩ. Родителите може да използват снимки от сесията за покани за партито на рождения ден на детето. Това означава, че сесията може да се проведе един месец  преди действителния рожден ден.

Smash Cake сесиите са много забавни и различни, подходящи са както за 1-ви, така и за 2-ри рожден ден. Буквално преведено означава „смачкване“, „разбиване“ на тортата. С тази интересна фотосесия родителите осигуряват едни незабравими кадри на своето дете, което след години пораснало ще им се радва.

Самата торта за повода е именно за мазане, цапане, удряне и хвърляне- улавянето на тези сладки моменти е същността на сесията. Всички интересни реакции на Вашето дете, цялата емоция, която изпитва в този момент, щастието в детските очи ще бъдат преразказани с поредица от кадри.

Самите снимки започват с общи кадри на мини декора, който се изгражда (предварително коментиран с родителите). Детенцето може да е облечено с едни дрехи, с които да се заснеме, а след това за самото „мазане“ с торта да е с друго облекло.

Тортата е важен елемент от цялостната фотосесия. Когато родителите си я закупуват- подсказвам да е по-изчистена, по-светли нюанси, по-цветни – да бъде съобразена с облеклото на детенцето, както и с коментирания декор, който ще е в студиото.

След цялостно заснемане на момента, детенцето ще бъде изкъпано във ваничка, легенче- специално подбрани отново към декора- като и от този момент също ще има кадри, които да останат за спомен.

 

Кадри/Цени:

Стандартна сесия – 15 кадъра /60 мин./ – 170 лв.+ колаж

Макси сесия – 20 кадъра /60 мин./ – 200 лв.+ колаж

Мега сесия – 25 кадъра /60-70 мин./ – 220 лв.+ колаж

Джъмбо сесия- 30 кадъра/70-80 мин./- 240 лв.+ колаж

*ако сте си избрали и платили за посочен пакет, но при избора на снимки си харесате още кадри- всеки един допълнителен кадър е на стойност 10 лв./бр.

Условия на сесията:

Времетраене на фотосесията – до 60-70 минути;

Фотосесията се провежда в професионално студио, в гр. София, ж.к. Белите Брези

В цената не е включена торта

Снимките се правят в удобно за Вас и за фотографа време, необходима е предварителна резервация;

Кадрите, които се получават (в зависимост) от избрания пакет се предоставят в дигитален вариант, обработени- във формат за печат.

*НЕОБРАБОТЕНИ кадри НЕ се предоставят!

Обработените кадри се предават САМО в дигитален вариант в цветен профил sRGB (Стандартно цветово пространство по подразбиране за Интернет) Не се предоставят разпечатани на фото хартия!

Имате възможността да закупите и подарък “Ваучер”, с който да зарадвате Ваш близък човек. Нека празникът да се превърне в един мил спомен и уловен момент.

Адрес и контакти:

 
Запазване на час може да направите на:
телефон: 0890517980 
facebook.com/bellas.photo.official
instagram.com/bellas.photo.official
ВАЖНО: При запазване на час е необходимо заплащане от минимална сума 50лв. Могдат да бъдат платени както по банков път, така и на място в студиото в брой.
За Вашия комфорт и безопасност Ви информирам, че са взети всички необходими мерки за дезинфекция и предпазване от COVID-19.

пИШЕТЕ НИ

Свържете се с нас бързо, лесно и удобно.