Фотосесия за бременни

Фотосесия за бременни в студио

Бременността – този красив, съкровен и чакан момент, от всяка жена. Нека заедно да уловим тези истински моменти и да ги превърнем в един красив спомен.

220 лв. – малък пакет 15 кадъра

270 лв. – стандартен пакет 20 кадъра

320 лв. – голям Пакет 25 кадъра

350 лв. – макси пакет 30 кадъра

420 лв. – гига пакет 40 кадър

*Всеки един допълнителен кадър е на стойност 12 лв./бр

Вдъхновяващо

Бременността е необикновен момент, който всяка жена изживява по свой начин. Едно 9-месечно приключение, през което жената претърпява различни промени и моменти. Нежност, красота и естественост излъчва бъдещата майка. Фотосесията за бременни е един чудесен спомен, с който може да запазите този необикновен момент и етап от живота си. С радост да си спомняте и гледате кадри от преживяното и показвате на любимите хора.

Нашите клиенти

Teodora TenevaTeodora Teneva
08:18 31 Jan 24
Белла е страхотен професионалист! Успява да те предразположи и има подход към децата ! Декорите й са доста интересни , гъвкава е и много приятно минават снимките !
Zornica IordakievaZornica Iordakieva
22:07 30 Jan 24
Много съм впечатлена от професионализма по време на снимки и начинът по който предразполага, за да се отпуснеш и да станат едни страхотни кадри. Много любезно и мило отношение. За в бъдеще пак бих ползвала услугите на Бела 🙂
Simona AtanasovaSimona Atanasova
13:34 29 Jan 24
Направихме "Smash cake" фотосесия за първия рожден ден на сина ни при Бела. Изключително сме доволни от услугата - беше много търпелива, усмихната, предразположи всички ни и обстановката беше спокойна и много приятна. Кадрите бяха обработени бързо и са много хубави! Наистина успя да улови моментите и да ги превърне в красиви спомени. Със сигурност ще посетим отново!
Nadejda BelezirevaNadejda Belezireva
18:43 17 Jan 24
Случайно попаднах на творбите на Бела и се заинтригувах от нейното портфолио. След кратък разговор с нея реших да направя фотосесията на тортата за първия рожден ден на сина ми там. Денят не започна по най-добрия начин, тъй като малката ми никнеха зъби и беше много капризна и дори заспа, докато стигнахме до студиото. Започнах да си мисля, че ще бъде катастрофално, но грешах. Уютната атмосфера на студиото и невероятният подход на Бела направиха моя малък динозавър спокоен и щастлив. Синът ми я хареса и бързо се отпусна в атмосферата и се забавлява. Резултатът беше невероятен и много по-добър от очакваното. Наскоро ми се прииска да правя коледна фотосесия и отново избрах Бела и както преди, тя не ме разочарова. Много се забавлявахме, а снимките са като от филм. Силно препоръчително за улавяне на специални моменти! Благодаря ти, Белла!
Много сме доволни от Бела. Предразположи ни, заедно с кучето. Много красиви декори,и рокли за бременни.Изключително мила и предразполагаща. Много красиви кадри са се получили.
Maria KirovaMaria Kirova
07:45 10 Jan 24
Изключително приятна коледна фотосесия с много различни и красиви декори! Белла успя да предразположи всички, така че снимките да се получат непринудени, естествени и с много усмивки. Страхотен професионалист! За втори път й се доверяваме и силно препоръчваме на всеки да опита - забавно е! Кадрите са чудесни и ги получихме бързо. Записаните часове се спазват стриктно, а при посрещането Белла се е погрижила да осигури бонбонки и бутилки с вода, което допълнително зарадва всички, особено децата 🙂 Горещо препоръчвам!
Elihan DzhinsovaElihan Dzhinsova
08:34 21 Dec 23
Препоръчвам с две ръце! Бела е невероятен човек и професионалист! ❤️Направихме 2 фотосесии в студиото в рамките на месец. Едната беше на рождения ден на сина ни - smash cake, а другата - коледна. И двете се получиха страхотно! Декорите са много красиви и стилни, изпипано е всичко до най-малкия детайл! Адмирации! 👏Бела е усмихната, мила и много внимателна, има подход към децата и синът ни много я хареса! Успя да го предразположи и направи невероятни кадри! 📸Беше истинско удоволствие за нас и много приятно изживяване! ❤️Благодарим за търпението, отношението и професионализма! ❤️
Страхотен екип! Невероятна Бела!Винаги хваща точния момент за прекрасни кадри! Има страхотен подход към децата и винаги с нея е забавно! Да успееш да разсмееш и предразположиш близнаци от 10месечна възраст и нагоре и да хванеш едновременно и двамата в кадър е голям професионализъм! Част е от нашите празници и не я заменям!Благодаря за професионалността и отношението! ❤️❤️❤️❤️
За пореден път се снимаме цялото семейство в това прекрасно студио. Декорите всеки път (за различни поводи) са много красиви и креативни! С малко дете сме, което снимаме от бебе там, всеки път подхода към него е страхотен и ходи с желание! Изпращането и обработката на снимките се случва за броени дни, предвид обема на работа - адмирации! Фотографката в Bellas Photography е чудесна, слънчева, забавна и много приветлива! 🥰Препоръчвам с две ръце и без капка съмнение студиото за всякакъв вид фотосесии, няма да има разочаровани! 👌🏻📸🥰
Ivan LikovIvan Likov
22:37 24 Nov 23
Абсолютно страхотно изживяване и забавление!Бях с жена ми и нашето момче на 10 месеца на фотосесия за Коледа. За около час направихме сесия на 4 декора, които бяха направени с изключително красиви и добре обмислени матеряли.Фотографката беше с много позитивна енергия и успя с лекота да предрасположи не само нас, но и сина ни.Нспълно професионална и бърза работа свърши, като имаше повече от 150 кадъра, кои от кои по-хубави да си изберем през нейната платформа. Два дни по-късно ги получихме.Изключително доволни останахме и пак ще ходим! Препоръчвам ви и вие да се доверите, ще останете очаровани!
js_loader

Галерия с още емоционални кадри

Допълнителна информация за теб

Да, капарото се предоставя с цел гарантирано осигуряване на избрания от вас час. Сумата е в размер на 50лв., като може да бъде платена по банков път или на място в студиото в брой. Банковата сметка може да намерите ТУК

Като най-подходящо време за фотосесията може да се посочи от 25 до 35 гестационна седмица. Разбира се при всяка бъдеща мама е индивидуално и зависи от големината на коремчето и това как се чувства.

Студиото разполага с гардероб- различни рокли (цветове, материи), шалове, диадеми, аксесоари- те са на разположение за вашата фотосесия и не се заплаща допълнително.
Разбира се, ако вие имате нещо ваше, с което искате да се снимате може да го донесете. Може да си носите различен цвят бельо (бяло, бежово), дънки, бюстиета.

Освен вие като главно действащо лице, във фотосесията може да се включи и вашата половинка/съпруг, както и друго детенце, ако имате.

Гримът и прическата не са включени в цената. Студиото може да препоръча място за грим за вашата фотосесия.

Стандартната продължителност на фотосесията е от 60-90 минути. В зависимост от темпа на снимки, от това колко визии ще бъдат сменени и как се чувствате по време на сесията.

След приключване на фотосесията, до 3 дни  получавате линк към индивидуална галерия, за преглед и избор на кадрите според заплатеният пакет. Пълна инструкция за работа с галерията ще откриете на този линк:

Обработката включва: изрязване, изправяне, изостряне, контраст, цветови корекции и лек ретуш. Тя е художествен процес и не подлежи на коментар.
Снимките се предават само в дигитален вариант. Не се предоставят разпечатани на фото хартия!

Срок на обработка на избраните кадри – до 15 календарни дни. Той започва след финалният избор на кадри от вашата индивидуална галерия. Има възможност за  Експресна обработка. Тя е в рамките на три дни от вашият избор и се заплаща +50% платената до момента сума ( платеният пакет+допълнителни кадри ако има)

В студиото се разрешават снимки с домашни любимци, да. Моля за предварителна информация, ако решите да доведете вашето любимо мъниче.

За да се получи красива и изчистена визия на фотосесията се препоръчва риза в бяло/черно/синьо без щампи и надписи или в пастелни тонове. Тъмно сини или светли дънки или панталон- бежов, черен, тъмно син.

Необработени кадри не се предоставят.

Фотографските произведения по закон са авторско право на фотографа. Въпреки това, ние с радост се съобразяваме с нашите клиенти да откажат публикуването на снимките им в социалните мрежи на студиото (инстаграм, фейсбук), без допълнително заплащане.

Разбира се! Може да зарадвате ваш близък човек. Свържете се с нас за повече информация.