Фотосесия за бременни

Фотосесия за бременни

Фотосесия за бременни
Фотосесия за бременни София
Фотосесия за бременни София цена
Фотосесия за бременни София цени

Бременността е необикновен момент, който всяка жена изживява по свой начин. Едно 9-месечно приключение, през което жената претърпява различни промени и моменти. Нежност, красота и естественост излъчва бъдещата майка. Фотосесията за бременни е един чудесен спомен, с който може да запазите този необикновен момент и етап от живота си. С радост да си спомняте и гледате кадри от преживяното и показвате на любимите хора.

Какво трябва да знаем за фотосесията?

Тя е с различна продължителност, която зависи от локацията- дали ще е в студиото или на открито. По време на снимки могат да се сменят няколко визии. В студиото има набор от аксесоари, рокли и шалове, с които да се допълни външния вид и които да послужат за по-различни и интересни кадри. Предварително може да уточним към какъв краен резултат да работим. Дали по-изчистена визия, по-сексапилна, по-елегантна. Това зависи от предразположеността и желанието на всяка дама.

Кога е подходящо да се проведе фотосесията?

И тук има индивидуалност за конкретен период, седмица-месец. Зависи от това колко бързо наедрява коремчето.  Като най-подходящ период може да се посочи средата на седми месец- началото на осми.

Какво да си подготвите за фотосесията?

Може да си подготвите различни визии, с които искате да бъдете заснети, малки аксесоари, както и бельо в телесен, бял и черен цвят, сутиен с махащи се презрамки, боди.

Кадри/Цени:

Мини сесия – 10 кадъра в студио /на открито/50-60 мин./ – 130 лв.

Стандартна сесия – 15 кадъра в студио /на открито/70-90мин./ – 170 лв.

Макси сесия – 20 кадъра студио /на открито/70-90мин./ – 200 лв.

Мега сесия – 25 кадъра студио /на открито/90-120мин./ – 240 лв.

За всеки следващ кадър 10 лв. за 1 брой

*ако сте си избрали и платили за посочен пакет, но при избора на снимки си харесате още кадри- всеки един допълнителен кадър е на стойност 10 лв./бр.

Обработка на снимките:

След приключване на фотосесията, снимките до 3 дни  се получават в индивидуална галерия, защитена с парола, за да ги разгледате. Вие сами избирате кои кадрите искате да получите. 
Обработката включва стандартни неща като : изрязване, изправяне, изостряне, контраст, цветови корекции и лек ретуш, ако се налага. Прибиране, където има нужда, за да се подчертае максимално женствеността.

*НЕОБРАБОТЕНИ кадри НЕ се предоставят!

Обработените кадри се предават САМО в дигитален вариант в цветен профил sRGB (Стандартно цветово пространство по подразбиране за Интернет) Не се предоставят разпечатани на фото хартия!

Имате възможността да закупите и подарък “Ваучер”, с който да зарадвате Ваш близък човек. Нека празникът да се превърне в един мил спомен и уловен момент.

 

Адрес и контакти:

 
Запазване на час може да направите на:
телефон: 0890517980 
facebook.com/bellas.photo.official
instagram.com/bellas.photo.official
ВАЖНО: При запазване на час е необходимо заплащане от минимална сума 50лв. Могат да бъдат платени както по банков път, така и на място в студиото в брой.
За Вашия комфорт и безопасност Ви информирам, че са взети всички необходими мерки за дезинфекция и предпазване от COVID-19.

пИШЕТЕ НИ

Свържете се с нас бързо, лесно и удобно.