Семейни и детски коледни фотосесии

Коледна фотосесия в студио с четири ръчно изработени декора

Голямо разнообразие от декори, гледни точки, аксесоари са на лице, за да създадем най-прекрасните коледни спомени.
Коледа е магия – нека заедно я уловим и пресъздадем!

Кадри/Цени:

Мини пакет – 10 кадъра – 150 лв – Два декора

Малък пакет – 15 кадъра – 200 лв – Всички декори

Стандартен пакет – 20 кадъра – 250 лв – Всички декори

Голям пакет – 25 кадъра – 300 лв – Всички декори

Макси пакет – 30 кадъра – 330 лв – Всички декори

Гига пакет – 40 кадъра – 400 лв – Всички декори

*Всеки един допълнителен кадър е на стойност 12 лв./бр

ОБЩИ УСЛОВИЯ И ДОПЪЛНЕНИЯ:

При резервиране на час е необходимо да се преведе капаро ,в размер на  50лв. То може да бъде наредено на фирмената сметка на студиото. Примерно платежно нареждане и необходимите банкови данни може да видите тук: ТУК.
✔ Тази година ви очакват четири ръчно изработени декора
✔ Времетраене на фотосесията (от 30 до 60 минути) -ще зависи от избрания от вас пакет
✔ НЕОБРАБОТЕНИ кадри НЕ се предоставят!
✔ Студиото НЕ
разполага с гардероб с дрехи. Фотосесията се заснема с ваши тоалети, като може да си донесете няколко визии, които да съчетаете според декорите
✔ След приключване на фотосесията, в рамките на 3 дни получавате линк към индивидуална галерия, за преглед и избор на кадрите според заплатеният пакет;
✔Обработката включва : изрязване, изправяне, изостряне, контраст, цветови корекции и лек ретуш. Тя е художествен процес и не подлежи на коментар.
✔Обработката НЕ включва: Премахване на бръчки, добавяне или корекция  на грим, смаляване на тялото и промени във визията, промяна на цвят на дрехи, премахване или добавяне на обекти от кадъра.
✔ Снимките се предават САМО в дигитален вариант. Не се предоставят разпечатани на фото хартия!
✔ Срок на обработка – до 15 календарни дни от датата на вашия избор и заплатена цялата сума (включително и допълнителните кадри)
✔ Цената на избрания пакет се заплаща след края на фотосесията – в брой или по банков път, студиото НЕ разполага с ПОС терминал към момента.
Експресна обработка до 3 дни + 50% от заплатената сума
✔Снимките се пазят три месеца от датата на заснемане.
✔ Период на провеждане: 23.10.2023- 28.01.2024 г.
✔ Може да резервирате час чрез: Фейсбук, Инстаграм, Вайбър или чрез обаждане на тел: 089 051 7980
✔ Имате възможността да закупите и подарък “Ваучер”, с който да зарадвате Ваш близък човек. 

ПРАВИЛА, НАСОКИ И ПРЕПОРЪКИ:

✔ Апелираме към спазване на предварително запазения час, разбира се че при обстоятелства независещи от вас и закъснение, моля да ме информирате на ТК: 0890 51 79 80. Моля ви да бъдете точни за часа на фотосесията си. Времето за снимки е съобразено, както и между самите фотосесии. Препоръчително е да сте 5-10 минути по-рано.
✔ Ако поради някаква причина се наложи да отмени/сменим часа ви за коледна фотосесия- то моля да бъде навреме съобщено, за да може да реагираме и сменим часа ви с друг удобен за вас.
Може да си носите и друг тоалет, с който искате да се снимате- ще има възможност за преобличане. При избора на дрехи ви препоръчвам да са изчистени цветове. Бяло, бежaво,кафяво, червено и зелено. Райета и карета също са подходящи– при правилното им съчетаване. Снимките се получават красиви, когато и облеклото е избрано и съобразено с декорите.
✔ Ако на коледната си фотосесия желаете да сте с обувки-моля да си носите чифт ЧИСТИ такива. В студиото не се допускат лица с обувки от вън.
Декорите са ръчно изработени и тази година. С оглед на огромното старание, труд и време, което отнема, за да се изградят 4 изцяло реалистични и истински сцени, на които ще направим безброй уникални кадри, ви молим да пазите и наглеждате дечицата ви.
✔Ако искате на фотосесията да присъства: баба, дядо, братовчед или друг член на семейството, домашен любимец-моля да предупредите при записване на часа ви.
✔ Ако искате да дойдете с друго приятелско семейство или семейството на вашия брат/сестра и т.н.- ще моля при записване на часа да се съобщи това, за да се запишат ДВА последователни часа.
Важно е децата в деня на фотосесията да са в добро настроение, тоест да са задоволени основни базови нужди като: сън, хранене и т.н. Ще се постараем ние в студиото да се предразположат максимално и да се чувстват комфортно, но моля да не караме насила да правят неща, ако не искат.

 

 ТЪРСИШ ОРИГИНАЛЕН ПОДАРЪК за коледа?

 
Изненадай своите любими хора с незабравим подарък, ваучер за фотосесия. С фотосесията подарявате не само красиви снимки, но и невероятно преживяване и траен спомен.