Фотосесия за Рожден Ден

Фотосесия за рожден ден в студио
Рожден ден фотосесия идея
снимки за рожден ден
Фотосесия за рожден ден софия

Фотосесия за рожден ден, какъв по-идеален подарък за Вас или Ваш близък човек, на когото искате да подарите усмивки и спомени. Кадрите ще са интересни, ще пресъздадем различни Ваши хрумки и идеи, които имате. Ще подготвим индивидуален декор, сет- с балони, цветя или друго интересно съчетание. Предварително ще коментираме и построя в студиото желаната от Вас визия.

На открито също може да заснемем Вашия празничен ден и момент. Отново с избрани аксесоари, балони, цветя. Нека да запечатаме спомени и превърнем рождения ден в наистина специален ден!

Кадри/Цени:

Мини сесия – 10 кадъра в студио /на открито/40-50 мин./ – 130 лв.

Стандартна сесия – 15 кадъра в студио /на открито/56-60 мин./ – 180 лв.

Макси сесия – 20 кадъра студио /на открито/60-70 мин./ – 220 лв.

Мега сесия – 25 кадъра студио /на открито/60-70 мин./ – 250 лв.

*ако сте си избрали и платили за посочен пакет, но при избора на снимки си харесате още кадри- всеки един допълнителен кадър е на стойност 9 лв./бр.

Условия на сесията:

Времетраене на фотосесията – до 60-70 минути;

Снимките се правят в удобно за Вас и за фотографа време, необходима е предварителна резервация;

Кадрите, които се получават (в зависимост) от избрания пакет се предоставят в дигитален вариант, обработени- във формат за печат.

*НЕОБРАБОТЕНИ кадри НЕ се предоставят!

Обработените кадри се предават САМО в дигитален вариант в цветен профил sRGB (Стандартно цветово пространство по подразбиране за Интернет) Не се предоставят разпечатани на фото хартия!

Имате възможността да закупите и подарък “Ваучер”, с който да зарадвате Ваш близък човек. Нека празникът да се превърне в един мил спомен и уловен момент.

Адрес и контакти:

 
Запазване на час може да направите на:
телефон: 0890517980 
facebook.com/bellas.photo.official
instagram.com/bellas.photo.official
ВАЖНО: При запазване на час е необходимо заплащане от минимална сума 50лв. Могдат да бъдат платени както по банков път, така и на място в студиото в брой.
За Вашия комфорт и безопасност Ви информирам, че са взети всички необходими мерки за дезинфекция и предпазване от COVID-19.