Здравейте, казвам се Изабелла Драшанска на 29 години. 

В следващите няколко реда ще Ви разкажа за мен и  за това, с какво ме грабна фотографското изкуство. Преди около пет, шест години имах удоволствието да държа първата камера в ръцете си и да започана да снимам любителски кадри. Обичах да експериментирам навън, с движещите се обекти и лица на случайно минаващите хора.

Любимо мое занимание, по време на пътешествията ми с приятели, бе да дебна и да търся нещо “интересно”, което да запечатам на малкия дисплей. Хора, улички, емоции, движения, цветове.

 Април 2019 г. бе годината, в която официално се сблъсках и запознах по-отблизо с фотографията- що е то, как се прави фотография, а не снимка. Започнах с още по-голям интерес да виждам и различавам интересните обекти, субекти около мен.

Завърших едногодишен курс по фотография, който изключително много допринесе за обогатяването ми в тази материя, както и разви умението ми за улавяне на “перфектния кадър”.  Обичам да творя, да създавам, да виждам красивото. 

Няма да изпадам в подробности относно това, “какво за мен е фотографията”, “какво ми носи тя” и т.н., но само искам да кажа и напиша, че е наистина велико нещо! Много редове могат да се изпишат по тази тема, но именно кадрите са тези, които онагледяват и пресъздават нашето виждане и работа.

Обичам да снимам Пейзажна, Стрийт фотография, а изключително интересно ми е стилизирането и снимането на храна.  Ново за мен начинание е снимането на студийни, тематични фотосесии.  Изграждането на цели декори, вплитане на сюжети и заснемането на цялостната визия са част от работните предизвикателства, с които се занимавам в момента.

За мен ще е истинско удоволствие, ако ми се доверите и споделите емоциите си, с които да направим един незабравим момент и поредица кадри, които да останат прекрасен Ваш спомен.