Великденски фотосесии 2023

Велкденска фотосесия
Велкденска фотосесия
Велкденска фотосесия
Велкденска фотосесия

Наближа един от най-светлите християнски празници в годината, а именно Великден. Празник, който е свързан с много традиции, обичаи и ритуали. Великден е чудесна възможност да прекарате време с децата си и да направите едни прекрасни снимки заедно. Запазете спомена и имайте възможността да му се радвате и след години.

В студиото и очакват креативни, интересни, цветни и празнични декори.

Тук е мястото да се порадвате на прекрасна пролетна атмосфера и същевременно да направите незабравими кадри, с вашите любими хора.

Период на провеждане:
20.03.2023- 22.04.2023 г.

Потопете се за час в една различна среда, уловете мига и запазете спомена!

Кадри/Цени:

Мини пакет(10 кадъра), времетраене около 40-50 мин.- 100 лв.

Малък пакет (15 кадъра), времетраене около 50-60 мин. – 135 лв.

Стандартен пакет (20 кадъра), времетраене около 60-70 мин. – 170 лв.

Голям пакет (25 кадъра) ), времетраене около 60-70 мин. –200 лв.

Макси пакет (30 кадъра), времетраене около 70-80 мин.- 230 лв.

*НЕОБРАБОТЕНИ кадри НЕ се предоставят!

*ако сте си избрали и платили за посочен пакет, но при избора на снимки си харесате още кадри- всеки един допълнителен кадър е на стойност 8 лв./бр.

пИШЕТЕ НИ

Свържете се с нас бързо, лесно и удобно.

  Обработка на снимките:

  След заснемане на фотосесията кадрите в суров, необработен вид, защитени с логото на студиото ще бъдат качени в индивидуална галерия , от където имате възможността да ги разгледате и да изберете тези, за които сте заплатили и искате да получите. След като направите своя избор и върнете информация, снимките ще бъдат обработени и получени в рамките на 10 работни дни. Обработените кадри се предават в дигитален формат, в цветен профил sRGB (Стандартно цветово пространство по подразбиране за Интернет)

  *НЕОБРАБОТЕНИ кадри НЕ се предоставят!

   

  Особености и препоръки :

  ✓ За фотосесията ще е подходящо да си подготвите чифт чисти обувки, с които искате да бъдете заснети, подходящи чорапи или пантофи.
  ✓ Нека да се спазва предварително запазения час, разбира се че при обстоятелства независещи от Вас и закъснение, моля да ме информирате на ТК: 0890 51 79 80.
  ✓ Може да си носите и друг тоалет, с който искате да се снимате- ще има възможност за преобличане. При избора на дрехи Ви препоръчвам да са по-изчистени варианти- да не са шарени и ексцентрични цветове. Може да видите публикуваните снимки към момента и съобразите дрехите си.
   

  Имате възможността да закупите и подарък “Ваучер”, с който да зарадвате Ваш близък човек. Нека празникът да се превърне в един мил спомен и уловен момент.

   

  Адрес и контакти:

   
  Запазване на час може да направите на:
  телефон: 0890517980 
  facebook.com/bellas.photo.official
  instagram.com/bellas.photo.official

  пИШЕТЕ НИ

  Свържете се с нас бързо, лесно и удобно.