Бизнес портрети

blank
blank

За да презентирате Вас, професията си или това, което Ви отличава от колегите Ви в съответната сфера, са нужни не само ораторски умения, а и голяма доза визия, т.е. трябва да “събудите” тяхното доверие и интерес. Ще Ви помогнем да осъществите бъдещите си бизнес намерения.

Студийни снимки за корпоративни портрети – представящи маркетинга и брандинга на бизнеса ви – визуална презентация на вашата компетентност и репутация.

Подходящи за портфолио, CV, уеб сайтове, социални мрежи, визитки и др.

Кадри/Цени

90 лв.

"Мини пакет" - 5 кадъра

150лв.

"Малъй пакет" - 10 кадъра

200лв.

"Стандартен пакет" - 15 кадъра
*Всеки един допълнителен кадър е на стойност 15 лв./бр

Обработка на снимките:

След заснемане на фотосесията кадрите в суров , необработен вид, защитени с логото на студиото ще бъдат качени в индивидуална галерия , от където ще имате възможността да ги разгледате и да изберете тези, за които сте заплатили и искате да получите. След като направите своя избор и върнете информация, снимките ще бъдат обработени и получени в рамките на 10 работни дни. Обработените кадри се предават в дигитален формат, в цветен профил sRGB (Стандартно цветово пространство по подразбиране за Интернет) 
 
 

*НЕОБРАБОТЕНИ кадри НЕ се предоставят!

Имате възможността да закупите и подарък “Ваучер”, с който да зарадвате Ваш близък човек. Нека празникът да се превърне в един мил спомен и уловен момент.

 
Адрес и контакти:
 
Запазване на час може да направите на:
телефон: 0890517980 
facebook.com/bellas.photo.official
instagram.com/bellas.photo.official