Великденски фотосесии

Здравейте,

Наближа един от най-светлите християнски празници в годината, а именно Великден. Празник, който е свързан с много традиции, обичаи и ритуали. Великден е чудесно възможност да прекарате време с децата си и да направите едни прекрасни снимки заедно. Запазете спомена и имайте възможността да му се радвате и след години.

В студиото и очакват креативни, интересни, цветни и празнични декори.

Тук е мястото, на което може да нашарате своите яйца, да се порадвате на прекрасна пролетна атмосфера и същевременно да направите незабравими кадри, с вашите любими хора.

Период на провеждане :

31.03. до 10.05.2021 г

В студиото ще са на лице тематични декори, на които ще се проведе фотосесията. Направени са ръчно с много любов, креативност и старание. Ще има и аксесоари, с които ще може да заснемем различни сюжети.

Кадри/Цени:

Мини сесия 10 кадъра /40-45 мин./ 69 лв.

Стандартна сесия 15 кадъра /50-60мин./ 96 лв.

Макси сесия 20 кадъра /60-65/ мин. 120 лв.

Мега сесия 30 кадъра /60-65/ мин. 170 лв.

За всеки следващ кадър 8 лв. за 1 брой

Обработка на снимките:

След заснемане на фотосесията кадрите в суров , необработен вид, защитени с логото на студиото ще бъдат качени тук в индивидуална галерия , от където с персонална парола ще имате възможността да ги разгледате и да изберете тези, за които сте заплатили и искате да получите. След като направите своя избор и върнете информация, снимките ще бъдат обработени и получени в рамките на 10 работни дни. Обработените кадри се предават цветен профил sRGB (Стандартно цветово пространство по подразбиране за Интернет).

Адрес и контакти:

Локация: гр. София, ж.к. Белите Брези, ул. Смърч 13

Запазване на час може да направите на ТК: 0890 51 79 80 , на страницата във фейсбук или инстаграм.

Особености и препоръки :

✓ За фотосесията ще е подходящо да си подготвите чифт чисти обувки, с които искате да бъдете заснети.

✓ Нека да се спазва предварително запазения час, разбира се че при обстоятелства независещи от Вас и закъснение, моля да ме информирате на ТК: 0890 51 79 80.

✓ Може да си носите и друг тоалет, с който искате да се снимате- ще има възможност за преобличане. При избора на дрехи Ви препоръчвам да са по-изчистени варианти- да не са шарени и ексцентрични цветове.

 Пролетни, свежи цветове. В по-светлата гама.

✓Във фотосесията може да се включи цялото семейство. Родителите, заедно с детето/цата.