Пролетни фотосесии 2022

На прага на най-женския месец в годината, студио Bella’s photography организира тематична фотосесия за празника на жената. Прекрасен декор с много цветя, нежност и очарование очаква всички дами да запечатат своите мечтани снимки.

Направете си красив портрет за спомен и запазете този миг.

Фотосесията е подходяща за всяка дама, която разбира се може да дойде със своя любим, подходяща е и за група приятелки, които искат нещо различно и ще си направят един страхотен подарък като запечатат толкова прекрасни снимки заедно.

Може и всяка мама с нейното прекрасно детенце да си направи такава фотосесия.

Период на провеждане:
28.02.2022- 31.03.2022 г.

Потопете се за час в една различна среда, уловете мига и запазете спомена!

Кадри/Цени:

Мини пакет (8 кадъра), времетраене около 40-50 мин.- 80 лв.

Малък пакет (10 кадъра), времетраене около 50-60 мин. – 100 лв.

Стандартен пакет (15 кадъра), времетраене около 60-70 мин. – 135 лв.

Голям пакет (20 кадъра) ), времетраене около 60-70 мин. – 170 лв.

*ако сте си избрали и платили за посочен пакет, но при избора на снимки си харесате още кадри- всеки един допълнителен кадър е на стойност 8 лв./бр.

пИШЕТЕ НИ

Свържете се с нас бързо, лесно и удобно.

  Обработка на снимките:

  След заснемане на фотосесията кадрите в суров, необработен вид, защитени с логото на студиото ще бъдат качени тук в индивидуална галерия , от където с персонална парола ще имате възможността да ги разгледате и да изберете тези, за които сте заплатили и искате да получите. След като направите своя избор и върнете информация, снимките ще бъдат обработени и получени в рамките на 10 работни дни. Обработените кадри се предават в дигитален формат, в цветен профил sRGB (Стандартно цветово пространство по подразбиране за Интернет)

  *НЕОБРАБОТЕНИ кадри НЕ се предоставят!

   

  Особености и препоръки :

  ✓ За фотосесията ще е подходящо да си подготвите чифт чисти обувки, с които искате да бъдете заснети, подходящи чорапи или пантофи.
  ✓ Нека да се спазва предварително запазения час, разбира се че при обстоятелства независещи от Вас и закъснение, моля да ме информирате на ТК: 0890 51 79 80.
  ✓ Може да си носите и друг тоалет, с който искате да се снимате- ще има възможност за преобличане. При избора на дрехи Ви препоръчвам да са по-изчистени варианти- да не са шарени и ексцентрични цветове. Може да видите публикуваните снимки към момента и съобразите дрехите си.
   

  Имате възможността да закупите и подарък “Ваучер”, с който да зарадвате Ваш близък човек. Нека празникът да се превърне в един мил спомен и уловен момент.

   

  Адрес и контакти:

   
  Запазване на час може да направите на:
  телефон: 0890517980 
  facebook.com/bellas.photo.official
  instagram.com/bellas.photo.official
  За Вашия комфорт и безопасност Ви информирам, че са взети всички необходими мерки за дезинфекция и предпазване от COVID-19.

  пИШЕТЕ НИ

  Свържете се с нас бързо, лесно и удобно.