Коледни фотосесии в уютен и красив интериор.

blank
blank

Предстоят най-прекрасните дни в годината. Коледната магия и атмосфера на празника отново ще завладеят студиото, а ние ще превърнем в един спомен всичко това.

Период на провеждане:

01.11.2021- 21.01.2022 г.

В студиото са на лице няколко тематични декора, на които се провежда фотосесията. Направени са ръчно с много любов, креативност и старание. Има и много аксесоари, с които ще може да заснемем различни сюжети.

Кадри/Цени:

Мини пакет(10 кадъра), времетраене около 40-50 мин.- 100 лв.

Малък пакет (15 кадъра), времетраене около 50-60 мин. – 135 лв.

Стандартен пакет (20 кадъра), времетраене около 60-70 мин. – 160 лв.

Голям пакет (25 кадъра) ), времетраене около 60-70 мин. – 185 лв.

Макси пакет (30 кадъра), времетраене около 70-80 мин.- 225 лв.

*ако сте си избрали и платили за посочен пакет, но при избора на снимки си харесате още кадри- всеки един допълнителен кадър е на стойност 8 лв./бр.

fffffff2629 бр.
Коледни снимки през 2020
fffffff89 бр.
Доволни клиенти
fffffff6839 бр.
Подарени усмивки
fffffff62 бр.
Ваучери за подарък

пИШЕТЕ НИ

Свържете се с нас бързо, лесно и удобно.

  Обработка на снимките:

  След заснемане на фотосесията кадрите в суров , необработен вид, защитени с логото на студиото ще бъдат качени в индивидуална галерия на сайта, от където с персонална парола ще имате възможността да ги разгледате и да изберете тези, за които сте заплатили и искате да получите. След като направите своя избор и върнете информация, снимките ще бъдат обработени и получени в рамките на 15 работни дни. Обработените кадри се предават цветен профил sRGB (Стандартно цветово пространство по подразбиране за Интернет).

  *НЕОБРАБОТЕНИ кадри НЕ се предоставят!

  *Снимките се пазят като файлове до три месеца от датата на заснемане.

  Обработката включва стандартни неща като : изрязване, изправяне, изостряне, контраст, цветови корекции и лек ретуш, ако се налага. Не се правят тежки обработки, ретуши, вталяване. Наблягаме на атмосферата, такава каквато е и запазване и на коледния дух.

  Адрес и контакти:

   гр. София, ж.к. Белите Брези, ул. „Смърч“ 13

  Можете да запазите своя час на ТК: 0890 51 79 80 , на страницата във фейсбук или инстаграм.

  facebook.com/bellas.photo.official

  instagram.com/bellas.photo.official

  Особености и препоръки :

  • За фотосесията ще е подходящо да си подготвите чифт чисти обувки,пантофи, коледни чорапи, с които искате да бъдете заснети.
  • Нека да се спазва предварително запазения час, разбира се че при обстоятелства независещи от Вас и закъснение, моля да ме информирате на ТК: 0890 51 79 80.
  • Може да си носите и друг тоалет, с който искате да се снимате- ще има възможност за преобличане. При избора на дрехи Ви препоръчвам да са изчистени цветове. Бяло, бежово, червено и зелено. Райета и карета също са подходящи- при правилното им съчетаване. Снимките се получават красиви, когато и облеклото е избрано и съобразено с декорите.
  • Важно е децата да са в настроение за снимки, има се предвид да са задоволени най-базовите им нужди, като това да са нахранени, наспали се и да не ги караме да правят нищо насила.
  • За Вашия комфорт и безопасност Ви информирам, че са взети всички необходими мерки за дезинфекция и предпазване от COVID-19.

  ЗА ВСИЧКИ ЗАПИСАЛИ СВОЯ ЧАС ЗА НОЕМВИ МЕСЕЦ ЩЕ ПОЛУЧАТ -10%  ОТСТЪПКА ОТ СВОЯ ИЗБРАН ПАКЕТ!

  Снимки от Коледа 2020 може да разгледате тук: https://bellas.bg/koleda-2020/

   

  пИШЕТЕ НИ

  Свържете се с нас бързо, лесно и удобно.