Юнска фотосесия

1-ви юни наближава, а вие избрахте ли подарък за вашето любимо дете?

Детска фотосесия в студио Bella`s photography, нека да уловим усмивките и да запечатаме спомените заедно. На разположение е един летен, пъстър и многоцветен декор. Подарете на децата си радост, емоции и прекрасно изживяване- крайният резултат ще са уловените усмивки и незабравимия миг.

Период на провеждане :

26.05- 30.06. 2021 г.

В студиото ще е на лице тематичен декор, на които ще се проведе фотосесията. Направени са ръчно с много любов, креативност и старание. Ще има и аксесоари, с които ще може да заснемем различни сюжети.

Кадри/Цени:

Мини сесия с 10 кадъра-65 лв.

Стандартна сесия с 15 кадъра- 90 лв.

Макси сесия с 20 кадъра- 120 лв.

*За всеки следващ кадър 8 лв. за 1 брой

Обработка на снимките:

След заснемане на фотосесията кадрите в суров , необработен вид, защитени с логото на студиото ще бъдат качени тук в индивидуална галерия , от където с персонална парола ще имате възможността да ги разгледате и да изберете тези, за които сте заплатили и искате да получите. След като направите своя избор и върнете информация, снимките ще бъдат обработени и получени в рамките на 10 работни дни. Обработените кадри се предават цветен профил sRGB (Стандартно цветово пространство по подразбиране за Интернет).

Адрес и контакти:

Локация: гр. София, ж.к. Белите Брези, ул. Смърч 13

Запазване на час може да направите на ТК: 0890 51 79 80 , на страницата във фейсбук или инстаграм.

Особености и препоръки :

За фотосесията ще е подходящо да си подготвите чифт чисти обувки, с които искате да бъдете заснети.

Нека да се спазва предварително запазения час, разбира се че при обстоятелства независещи от Вас и закъснение, моля да ме информирате на ТК: 0890 51 79 80.

Може да си носите и друг тоалет, с който искате да се снимате- ще има възможност за преобличане. При избора на дрехи Ви препоръчвам да са по-свежи, летни цветове.

Във фотосесията може да се включи цялото семейство. Родителите, заедно с детето/цата или само детето/цата.

 Имате възможността да закупите и подарък “Ваучер”, с който да зарадвате Ваш близък човек. Нека празникът да се превърне в един мил спомен и уловен момент.

 За Вашия комфорт и безопасност Ви информирам, че са взети всички необходими мерки за дезинфекция и предпазване от COVID-19.

 За повече информация, запитване и уточнения може да се свържете на телефон: 0890517980

facebook.com/bellas.photo.official

instagram.com/bellas.photo.official