Фотосесии на открито

Фотосесиите на открито се правят на избрани от Вас места, които са Ви любими и носят послания. Това могат да бъдат паркове, градини, детски площадки, емблематични улици и най-различни други локации. Има множество интересни места в София и околията, на които може да се проведе фотосесията.

При желание от Ваша страна и осигурен транспорт снимките могат да се направят и извън града. Може да се възползвате от сезонните фотосесии- през прекрасната пролет- с толкова цъфнали дръвчета и ухания, през огненото и топло лято, пъстрата, цветна и омайваща есен.

Кадри/Цени:

Мини пакет – 10 кадъра – 150 лв

Малък пакет – 15 кадъра – 190 лв

Стандартен пакет – 20 кадъра – 240 лв

Голям пакет – 25 кадъра – 290 лв 

Макси пакет – 30 кадъра – 320 лв

Гига пакет – 40 кадъра – 390 лв 

*Всеки един допълнителен кадър е на стойност 12 лв./бр

Условия на сесията:

Времетраене на фотосесията – до 60-70 минути;

Снимките се правят в удобно за Вас и за фотографа време, необходима е предварителна резервация;

Кадрите, които се получават (в зависимост) от избрания пакет се предоставят в дигитален вариант, обработени- във формат за печат.

*НЕОБРАБОТЕНИ кадри НЕ се предоставят!

Обработените кадри се предават САМО в дигитален вариант в цветен профил sRGB (Стандартно цветово пространство по подразбиране за Интернет) Не се предоставят разпечатани на фото хартия!

Имате възможността да закупите и подарък “Ваучер”, с който да зарадвате Ваш близък човек. Нека празникът да се превърне в един мил спомен и уловен момент.

Адрес и контакти:

 
Запазване на час може да направите на:
телефон: 0890517980 
facebook.com/bellas.photo.official
instagram.com/bellas.photo.official
ВАЖНО: При запазване на час е необходимо заплащане от минимална сума 50лв. Могдат да бъдат платени както по банков път, така и на място в студиото в брой.
За Вашия комфорт и безопасност Ви информирам, че са взети всички необходими мерки за дезинфекция и предпазване от COVID-19.