Бизнес портрети

blank
blank

За да презентирате Вас, професията си или това, което Ви отличава от колегите Ви в съответната сфера, са нужни не само ораторски умения, а и голяма доза визия, т.е. трябва да “събудите” тяхното доверие и интерес. Ще Ви помогнем да осъществите бъдещите си бизнес намерения.

Студийни снимки за корпоративни портрети – представящи маркетинга и брандинга на бизнеса ви – визуална презентация на вашата компетентност и репутация.

Подходящи за портфолио, CV, уеб сайтове, социални мрежи, визитки и др.

Кадри/Цени:

Микро сесия – 5 кадъра в студио /на открито/30- 40 мин./ – 70 лв.

Мини сесия – 10 кадъра в студио /на открито/40- 50 мин./ – 130 лв.

Стандартна сесия – 15 кадъра в студио /на открито/50-60 мин./ – 180 лв.

Макси сесия – 20 кадъра студио /на открито/60-70 мин./ – 220 лв.

*ако сте си избрали и платили за посочен пакет, но при избора на снимки си харесате още кадри- всеки един допълнителен кадър е на стойност 10 лв./бр.

пИШЕТЕ НИ

Свържете се с нас бързо, лесно и удобно.

  Обработка на снимките:

  След заснемане на фотосесията кадрите в суров , необработен вид, защитени с логото на студиото ще бъдат качени тук в индивидуална галерия , от където с персонална парола ще имате възможността да ги разгледате и да изберете тези, за които сте заплатили и искате да получите. След като направите своя избор и върнете информация, снимките ще бъдат обработени и получени в рамките на 10 работни дни. Обработените кадри се предават в дигитален формат, в цветен профил sRGB (Стандартно цветово пространство по подразбиране за Интернет) 
   
   

  *НЕОБРАБОТЕНИ кадри НЕ се предоставят!

  Имате възможността да закупите и подарък “Ваучер”, с който да зарадвате Ваш близък човек. Нека празникът да се превърне в един мил спомен и уловен момент.

   
  Адрес и контакти:
   
  Запазване на час може да направите на:
  телефон: 0890517980 
  facebook.com/bellas.photo.official
  instagram.com/bellas.photo.official
  За Вашия комфорт и безопасност Ви информирам, че са взети всички необходими мерки за дезинфекция и предпазване от COVID-19.
  blank
  blank
  blank
  blank

  пИШЕТЕ НИ

  Свържете се с нас бързо, лесно и удобно.