"Зад завесите"

Един от проектите, в които имах удоволствието да участвам е “Зад завесите / Rideaux rouges”. Една прекрасно замислена идея, на един млад автор, който дава шанс на други творци да се извят. Взех участие с мои стрийт кадри от така колоритния Истанбул. Много емоции, лица и преживявания, събрани и обобщени в поредица от кадри.    

 

Колективна изложба "Цветовете на мига"

След завършването ми, на едногодишния курс по Фотография, ни беше предосатвена възможност за колективна изложбва, която се проведе в така интересната сграда на Networking Premium.    

Събитие, което онагледи част от творбите ни, зареди ни с безброй положителни емоции и остави приятен почерк, за срещата ни с талантливите колеги от курса по фотография.

В изложбата взех участие с два мои пейзажни кадъра. Единият от яз. Въча, Родопи, а другия от изкачаването към връх Вихрен, Пирин планина.

Food photography by Brunello

Имах удоволствието италианският ресторант “Brunello – Dinner & Pizza”, гр. София да ми се довири и да заснема част от летните предложения на менюто им.  Любимо мое занимание, аранжирането на сетове, детайли и изкусно подредени чинии, завършени с уловен кадър. Food photography е интересн прочит от фотографското изкуство. Красотата в чиниите и техните аранжировки, прсъздадени от окото на фотографа и визьора на камерата. Повече мои кадри от това направление може да разгледате на фейсбук страницата ми: 

Restaurant BRUNELLO